Doug Smode - Doug

HOME / ARTISTS / SPECIAL GUESTS / Doug Smode

Information

Origin: Canada - Calgary

Contact

Links

Details

@dougsmode revine la noi tocmai din indepartatul oras Calgary/ Canada, cu o experienta vasta in arta Body-Piercing pe care o practica inca de la o varsta frageda, Doug ne va oferi pe scena International Tattoo Convention Bucharest 2 tipuri de show-uri, unul cu care deja suntem familiarizati si anume cel de suspendari, duse la extrem, Doug face parte din membrii fondatori ai "Permafrost Suspensions, premier body suspension crew". Cel de-al doilea show pe care ni-l propune este "Extreme Shibari" o forma de arta veche japoneza a robiei in corzi/funii, si o noutate pentru publicul ITCB.

Colaborarea intre artistul Shibari si modelul acestuia, vor fi puse in evidenta o serie de stari precum neajutorarea, relaxarea si schimbul de putere intre artist si model, oferind tot odata publicului niste imagini de o frumusete unica.

Experienta Shibari duce la eliminarea unui nivel crescut de endorfine si alti hormoni care ii vor oferi modelului o experienta asemanatoare cu transa, deasemenea nivel de adrenalina al artistului Shibari este dus la cote maxime. Atunci cand o scena Shibari este realizata cu o ambianta adecvata, aceste efecte sunt de fapt foarte vizibile pe fata modelului. Termenul "beat" este folosit uneori afectiv pentru a descrie starea euforica a modelului dupa o experienta Shibari.

Join us at ITCB2019